За нас

Занаятчийско пиво за истински любители на добрата бира.

Нашата мисия е божественият вкус на живата бира да достигне до повече хора на повече от добра цена. 

Намери я близо до теб

 

Нашата история

Стартирахме нашата компания "Пети Океан" ООД през 2007 година от любов към пивото и живота, и за да докоснем повече хора до истинското изкуство, наречено “живо пиво”. 

За да превърнем живата бира в достъпна за всички любители, използваме технология за доферментация в специално конструиран мобилен съд и специализиран кран за наливането й в бутилки. Благодарение на тази технология доставката на любимото пиво е по-бърза, а вкусът е все така божествен.

Научи повече

Прототипът на нашата инсталация за живо пиво и добрата възприемчивост на бизнеса към мобилния съд ни провокира да създадем серия от производство на мобилни конструкции за доферментация, с цел живото пиво да стигне до по-широк кръг от потребители.

Така с нашия модел инсталация за живо пиво и специализиран транспорт фирмата ни извършва доставки на жива бира във всяка една точка на България, както за бирарии, заведения и магазини, така и до дома на нашите клиенти.

Висококвалифицираните специалисти и техници в компанията ни се грижат за високото качество на пивото, както и за монтажа и поддръжката на системата.

 

Поръчай живо пиво

За заведение За дома